GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-07-2023 22:29   Güncelleme : 03-07-2023 22:29

Vali Varol, İl Jandarma Komutanlığı’nda brifing aldı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman’da göreve başladığı günden bu yana sorunların yerinde tespiti ve çözümü için bir taraftan ilçe ziyaretlerini gerçekleştirirken diğer taraftan da kurumları ziyaret ederek brifing almaya başlayan Vali Dr. Osman Varol, kurum ziyaretleri kapsamında İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing aldı.

Vali Varol, İl Jandarma Komutanlığı’nda brifing aldı

İl Jandarma Komutanlığına gelişinde Vali Osman Varol’u İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı, Komutan Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı. 
Tören mangasını selamladıktan sonra Jandarma’nın şeref defterini imzalayan Vali Osman Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Ferdi Erbakıcı’yla bir süre görüştükten sonra il genelinde Jandarma’nın sorumluluk alanında yapılan çalışmalar, personel durumu ile kırsal kesimdeki genel asayiş uygulamaları hakkında brifing aldı. 
Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen Adıyaman’da il merkezi ve ilçelerdeki konteyner kentleri ziyaret ederek, vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini tespit eden Vali Osman Varol, “Öncelikle ilimizin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunlarının çözümü noktasında bugün İl Jandarma Komutanlığımızdan başlayarak brifing almaya başladık. Adıyamanlı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeden, gece gündüz demeden özveriyle görev yapan Jandarma personelimize teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.
 

Kaynak : PHA

EditörEditör